Producenter

Sgambaro

Sgambaro er en mindre pastaproducent fra Veneto i Norditalien, som kun fremstiller pasta på grøn energi. Deres kvalitet og smag er helt unik. Sgambaro bruger kun korn fra Italien, for at sikre sig den bedste kvalitet, og for at udlede mindst mulig C02. De maler selv melet i deres mølle lige inden pastaen bliver fremstillet, på den måde bevarer de melets friskhed. Pastaen bliver fremstillet ved lav varme i op til 24 timer, for at sikre den bedste konsistens og smag. 

Casa Bruna

Casa Bruna er en lille olivenolieproducent fra Ligurien i Norditalien, som dyrker og fremstiller Taggiascaoliven og olivenolier. Taggiascaolivenen er lille, men samtidig meget smagfuld og delikat, derfor bliver den også betragtet som en af de mest eftertragtede oliven i Italien. Alle produkter er fremstillet på traditionelle og nænsomme metoder, og kvaliteten er således helt i top. 

Pelagonia

Pelagonia er en mindre producent fra Makedonien, der laver traditionelle specialiteter bl.a. aivar, antipasti og marmelader. Makedonien har godt 300 solskinsdage om året, og det danner et godt grundlag for de smagfulde råvarer, som produkterne er lavet på. Kvaliteten og smagen er uovertruffen, og de anderledes opskrifter er en sand øjeåbner for et nyt og spændende Sydeuropæisk køkken.  


© 2017 - Viva Olivia - All rights reserved

  • visa
  • paypal
  • mastercard
  • amazon
  • ebay