Emmerpasta “Trivelline” med smørstegte kantareller, fløde, parmesan, salt, peber og bredbladet persille.
Cremet og lækker pastaret med årstidens svampe, parmesanflødesauce og bredbladet persille.
400g Øko emmerpasta “Trivelline”
50g smør
300g kantareller (alternativt østershatte eller portobello)
1/4 fløde
100g revet parmesanost
salt & peber
Et lille bundt bredbladet persille
Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Steg kantarellerne i smørret og tilsæt derefter fløde og revet parmesanost og lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt pastaen og drys bredbladet persille på toppen og ekstra parmesanost.
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.