Emmerpasta “Trivelline” med kantareller og parmesanflødesovs

Emmerpasta “Trivelline” med smørstegte kantareller, fløde, parmesan, salt, peber og bredbladet persille.

Cremet og lækker pastaret med årstidens svampe, parmesanflødesauce og bredbladet persille.

Ingredienser til ca. 4 personer:

400g Øko emmerpasta “Trivelline”

50g smør

300g kantareller (alternativt østershatte eller portobello)

1/4 fløde

100g revet parmesanost

salt & peber

Et lille bundt bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Steg kantarellerne i smørret og tilsæt derefter fløde og revet parmesanost og lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt pastaen og drys bredbladet persille på toppen og ekstra parmesanost.

Trivelline Kantareller