Aivar, grillede auberginer, pinjekerner, fetaost og frisk oregano

Meget velsmagende “meze” med aivar og grillede auberginer

Ingredienser til ca. 4 personer:

1 stor aubergine

3 spsk Taggiascaolivenolie Riserva “Guld” (se mere her)

Salt & peber

1 glas Aivar (se mere her)

100g cremet fetaost

1 pose pinjekerner

Frisk oregano eller basilikum

Fremgangsmåde:

Skær auberginen i halvtykke skiver (ca 1,5 cm), læg dem på en bageplade og drys med salt og peber og hæld lidt olivenolie over. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min ved 220 grader (gerne med grillfunktion de sidste 10 min.). Rist pinjekernerne på panden. Anret derefter aivaren på et fad eller på små tallerkener og læg de færdigbagte aubergineskiver ovenpå, smuldr fetaost ovenpå og drys tilsidst med de ristede pinjekerner og frisk oregano.

Velbekomme!

Aivar Auberginer