Meget velsmagende “meze” med aivar og grillede auberginer
1 stor aubergine
3 spsk Taggiascaolivenolie Riserva “Guld” (se mere her)
Salt & peber
1 glas Aivar (se mere her)
100g cremet fetaost
1 pose pinjekerner
Frisk oregano eller basilikum
Skær auberginen i halvtykke skiver (ca 1,5 cm), læg dem på en bageplade og drys med salt og peber og hæld lidt olivenolie over. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 min ved 220 grader (gerne med grillfunktion de sidste 10 min.). Rist pinjekernerne på panden. Anret derefter aivaren på et fad eller på små tallerkener og læg de færdigbagte aubergineskiver ovenpå, smuldr fetaost ovenpå og drys tilsidst med de ristede pinjekerner og frisk oregano.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.