En overdådig lækker italiensk anitipasti, forret eller som en ret i sig selv…
2 bøffelmozzarellaer
200g tomater
1 bundt frisk basilikum
4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva “Guld”
salt & peber
Evt. som tilbehør
1 glas Taggiascaoliven
Halvér bøffelmozzarellaerne og anret dem sammen med tomaterne på 4 tallerkener. Pynt med basilikum og hæld taggiascaolivenolie over bøffelmozzarellaen og drys derefter salt og peber udover. Supplér evt. med taggiascaoliven som tilbehør.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.