Emmerpasta “Spaghetti” med san marzino-tomater, parmesan, timian og ristede pinjekerner.
400g Øko Emmerpasta Spaghetti
500g San Marzino-tomater
100g pinjekerner
100g parmesanost
1 bundt timian
4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva “Sølv”
Salt og Peber
Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Rist pinjekernerne. Skær tomaterne i skiver, riv parmesanen og hak timian. Bland tomater, taggiascaolivenolie, parmesan og timian sammen med pastaen og pynt med pinjekerner.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.