Emmerpasta “Corellini” med luteniza-spread, spejlæg, spinat, taggiascaolivenolie, pinjekerner og basilikum

Sund, nem og lækker middelhavsret med emmerpasta, luteniza-spread, spinat, spejlæg og taggiascaolivenolie.

Ingredienser ca. 4 personer:

300g Øko Emmerpasta “Corellini”

300-400g spinat

100g pinjekerner

4 æg

1 glas Luteniza spread

Et bundt basilikum

3 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10-12 min. Varm spinaten. Rist pinjekernerne og lav 4 spejlæg. Anret emmerpasta, luteniza og spinat og hæld taggiascaolivenolie over pasta og spinat og drys med salt og peber. Anret spejlægget ovenpå retten og drys med ristede pinjekerner og friske basilikumblade.

Velbekomme!