Sund, nem og lækker middelhavsret med emmerpasta, luteniza-spread, spinat, spejlæg og taggiascaolivenolie.
300g Øko Emmerpasta “Corellini”
300-400g spinat
100g pinjekerner
4 æg
1 glas Luteniza spread
Et bundt basilikum
3 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV
Salt og Peber
Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10-12 min. Varm spinaten. Rist pinjekernerne og lav 4 spejlæg. Anret emmerpasta, luteniza og spinat og hæld taggiascaolivenolie over pasta og spinat og drys med salt og peber. Anret spejlægget ovenpå retten og drys med ristede pinjekerner og friske basilikumblade.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.