Grillede zucchini, taggiascaoliven, mozzarella, pinjekerner og mynte
Hurtig, lækker og meget velsmagende ret – nyd den som antipasti, forret eller side dish!
Ingredienser ca. 4 personer:
2 zucchini/squash
100g pinjekerner
1 mozzarella
1 glas Taggiascaoliven
Et bundt mynte
4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV
Salt og Peber
Fremgangsmåde:
Skær zucchinierne i 1/2 cm skiver, hæld olie over og drys med salt og peber. Grill dem i ca. 5-7 min på hver side eller kom dem i varmluftsovn ved ca. 220 grader i 15-20 min.. Rist pinjekernerne på panden i ca. 5 min. Anret til sidst de færdige zucchini på 4 tallerkener eller et stort fad, tilføj taggiascaoliven, smuldr lidt mozzarella over og drys med ristede pinjekerner og friske mynteblade.
Velbekomme!