Grillede zucchini, taggiascaoliven, mozzarella, pinjekerner og mynte

Hurtig, lækker og meget velsmagende ret – nyd den som antipasti, forret eller side dish!

Ingredienser ca. 4 personer:

2 zucchini/squash

100g pinjekerner

1 mozzarella

1 glas Taggiascaoliven

Et bundt mynte

4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Skær zucchinierne i 1/2 cm skiver, hæld olie over og drys med salt og peber. Grill dem i ca. 5-7 min på hver side eller kom dem i varmluftsovn ved ca. 220 grader i 15-20 min.. Rist pinjekernerne på panden i ca. 5 min. Anret til sidst de færdige zucchini på 4 tallerkener eller et stort fad, tilføj taggiascaoliven, smuldr lidt mozzarella over og drys med ristede pinjekerner og friske mynteblade.

Velbekomme!