Hurtig, lækker og meget velsmagende ret – nyd den som antipasti, forret eller side dish!
2 zucchini/squash
100g pinjekerner
1 mozzarella
1 glas Taggiascaoliven
Et bundt mynte
4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV
Salt og Peber
Skær zucchinierne i 1/2 cm skiver, hæld olie over og drys med salt og peber. Grill dem i ca. 5-7 min på hver side eller kom dem i varmluftsovn ved ca. 220 grader i 15-20 min.. Rist pinjekernerne på panden i ca. 5 min. Anret til sidst de færdige zucchini på 4 tallerkener eller et stort fad, tilføj taggiascaoliven, smuldr lidt mozzarella over og drys med ristede pinjekerner og friske mynteblade.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.