“Zuppa alla Zucca”. Suppe med græskar, løg, zucchini, emmerpasta “Risone”, bredbladet persille og taggiascaolivenolie

Velsmagende og enkel efterårssuppe med årstidens grøntsager og emmerpasta.

Ingredienser ca. 4 personer:

1 hokkaido græskar

4 spsk. Hvidløgsolie (se mere her)

(eller 4 spsk. Taggiascaolivenolie + 1 fed hvidløg, knust)

2 løg

1 pose Emmerpasta “Risone” 300g

1 zucchini/squash

2 liter boullion

Et bundt bredbladet persille

4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Skær græskaret i små 2x2cm firkanter, hæld hvidløgsolie og salt henover og kom dem i ovnen i ca. 30 min ved 220 grader. Skær løgene ud i tynde strimler, og steg dem på panden i olie og salt i ca. 10 min, til de er en anelse brune. Kog 2 liter vand og bland op med bouillonterninger/pulver. Hæld den færdige bouillon i en gryde og tilsæt løg og emmer-risonen. Skær zucchini i små tern og hæld i suppen. Lad den simre i 10 min..

Hak derefter den bredbladede persille. Anret derefter suppen i dybe tallerkener og tilsæt græskartern, hakket bredbladet persille og hæld nogle dråber taggiascaolivenolie ovenpå.

Velbekomme!