Emmer-Tortiglioni med tomat, taggiascaoliven, mozzarella, parmesan og basilikum

Simpel, hurtig og virkelig velsmagende pastaret!

Ingredienser til ca. 4 personer:

500g Øko emmerpasta “Tortiglioni”

1 Øko tomatsauce “Passata di Pomodoro”

1 cremet mozzarella

1/2 glas Taggiascaoliven

100g revet parmesanost

4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva “Guld”

salt & peber

Et lille bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. og varm tomatsaucen op imens – uden den koger.

Når pastaen er færdig blandes den sammen med tomatsaucen, salt peber og olivenolie. Derefter anrettes den på tallerkener eller et stort fad. Til sidst drysses oliven, mozzarella, parmesan og basilikum ud over retten og den er klar til servering.

Velbekomme!