En rustik efterårssalat med gedeost og sød grillet peberfrugtmarmelade
500g rødbeder
100g rucola
100g frisk gedeost
4 spsk. Taggiascaoliveolie Riserva “Sølv”
1/3 glas Grillet Peberfrugtmarmelade
1 bundt timian
Salt og peber
Skræl rødbederne og skær dem i grove skiver. Hæld salt, peber og olivenolie over og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 25 min. Når de er afkølede blandes de sammen med rucolaen og den grillede peberfrugtmarmelade, og derefter anrettes i en skål eller på et fad. Til sidst smuldres den friske gedeost ovenpå salaten, og der pyntes med lidt frisk timian.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.