En hurtig og frisk tun-spaghetti med rucola og tomater!
400g Emmerpasta “Spaghetti”
2 dåser/glas god tun i olie
50g kapers
4 store tomater
100g Rucola
4 spsk. Taggiascaoliveolie Riserva “Sølv”
2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med Citron
1/2 glas Taggiascaoliven
1 bundt dild
Salt og peber
Kog pastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Hæld vandet fra og bland derefter sammen med taggiascaolivenolie, citronolie, tun, kapers, taggiascaoliven og rucola. Skær tomaterne ud og hak dilden og bland derefter sammen med pastaretten. Smag til sidst med salt og peber og pynt med ekstra dild på toppen.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.