Hjertesalat, grillet halloumi, grillet peberfrugtmarmelade, taggiascaoliven og dild
En umiodståelig græsk-inspireret hapser!
Ingredienser til ca. 4 personer (3 stk. pr. pers.):
2 hjertesalater
200g Halloumi
2 spsk. Taggiascaoliveolie Riserva “Sølv”
1/3 glas Grillet Peberfrugtmarmelade
1/3 glas Taggiascaoliven
1 bundt dild
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skyl hjertesalaten og tag 12 blade og fordel dem på et fad. Skær Halloumien ud i 12 skiver. Pensl dem med olie og steg dem på panden eller grill dem i ca. 2 min. på hver side. Når de er færdige fordeles de på salatbladene. Derefter pyntes de med ca. 1 tsk. grillet peberfrugtmarmelade, et par oliven, en kvast dild og tilsidst salt & peber på toppen.
Velbekomme!