En umiodståelig græsk-inspireret hapser!
2 hjertesalater
200g Halloumi
2 spsk. Taggiascaoliveolie Riserva “Sølv”
1/3 glas Grillet Peberfrugtmarmelade
1/3 glas Taggiascaoliven
1 bundt dild
Salt og peber
Skyl hjertesalaten og tag 12 blade og fordel dem på et fad. Skær Halloumien ud i 12 skiver. Pensl dem med olie og steg dem på panden eller grill dem i ca. 2 min. på hver side. Når de er færdige fordeles de på salatbladene. Derefter pyntes de med ca. 1 tsk. grillet peberfrugtmarmelade, et par oliven, en kvast dild og tilsidst salt & peber på toppen.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.