…til de dage, hvor man ville ønske man var i Italien.
400g Emmerpasta “Fettuccine”
1 fed hvidløg
3 skalotteløg
5 spsk. Taggiascaolivenolie “Guld” (se mere her)
1 kg. venusmuslinger (eller blåmuslinger)
1/2 dl hvidvin
1/2 dl fløde
2 tomater
1 bundt bredbladet persille
Salt og peber
Hak skalotteløg og hvidløg og svits det i olivenolien i en gryde. tilsæt. Efter 5 min. tilsættes hvidvin, muslingerne og salt og der lægges låg på gryden.
Kog imens pastaen i rigelig saltet vand i ca. 8 min. Tomaterne skæres i fine tern og bredbladet persille hakkes fint. Når muslingerne har åbnet sig og retten har simret i ca. 10 min., blandes pasta, fløde og tomattern i retten og den smages til med salt og peber. Drys tilsidst med bredbladet persille.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.