Emmer-risone med grillede grøntsager, mozzarella og bredbladet persille
Lækker og smagfuld “grillet” salat med emmer-risone.
Ingredienser ca. 4 personer:
1 pose Emmerpasta “Risone” 300g
2 auberginer
2 zucchini/squash
2 røde peberfrugter
2 mozzarellaer
4 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med hvidløg
2 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV
1 bundt bredbladet persille
Salt og Peber
Fremgangsmåde:
Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Når risonen er færdig hældes vandet fra og der tilsættes 1 spsk. olivenolie, så risonen ikke klistrer. Lad den derefter køle af.
Skær auberginer, squash og peberfrugter ud i 1 cm. skiver, hæld lidt hvidløgsolie over og drys med salt. Bag dem enten i ovnen i ca. 20 min. ved 220 grader eller grill dem i ca 15. min..
Skær mozzarellaerne ud i små stykker og hak den bredbladede persille fint. Når emmer-risonen og grøntsagerne er færdige og afkølede, blandes de sammen med mozzarella og persille, hvidløgsolie, taggiascaolivenolie og til sidst smages der til med salt og peber.
Velbekomme!