Emmer-risone med grillede grøntsager, mozzarella og bredbladet persille

Lækker og smagfuld “grillet” salat med emmer-risone.

Ingredienser ca. 4 personer:

1 pose Emmerpasta “Risone” 300g

2 auberginer

2 zucchini/squash

2 røde peberfrugter

2 mozzarellaer

4 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med hvidløg

2 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

1 bundt bredbladet persille

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Når risonen er færdig hældes vandet fra og der tilsættes 1 spsk. olivenolie, så risonen ikke klistrer. Lad den derefter køle af.

Skær auberginer, squash og peberfrugter ud i 1 cm. skiver, hæld lidt hvidløgsolie over og drys med salt. Bag dem enten i ovnen i ca. 20 min. ved 220 grader eller grill dem i ca 15. min..

Skær mozzarellaerne ud i små stykker og hak den bredbladede persille fint. Når emmer-risonen og grøntsagerne er færdige og afkølede, blandes de sammen med mozzarella og persille, hvidløgsolie, taggiascaolivenolie og til sidst smages der til med salt og peber.

Velbekomme!

Emmerpasta Risone med grillede grøntsager