Græsk salat med emmer-risone

Frisk og mættende græsk salat med emmer-risone og citronolie.

Ingredienser ca. 4 personer:

1 pose Emmerpasta “Risone” 300g

1 salathoved

1 agurk

250g San Marzino-tomater eller lignende

1/2 rødløg

1 glas Taggiascaoliven (se mere her)

2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med citron

4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

1 spsk. tørret oregano

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Når risonen er færdig hældes vandet fra og der tilsættes 1 spsk. olivenolie, så risonen ikke klistrer. Lad den derefter køle af.

Skær salat, tomater, agurk og rødløg ud og bland sammen med taggiasca-olivenolie, citronolie, salt og peber. Bland derefter salaten sammen med den afkølede risone. Skær fetaen ud og fordel den over salaten sammen med taggiasca-olivenerne. Drys tilsidst med tørret oregano.

Velbekomme!

Emmerpasta risone græsk salat