Frisk og mættende græsk salat med emmer-risone og citronolie.
1 pose Emmerpasta “Risone” 300g
1 salathoved
1 agurk
250g San Marzino-tomater eller lignende
1/2 rødløg
1 glas Taggiascaoliven (se mere her)
2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med citron
4 spsk. Taggiascaolivenolie Riserva SØLV
1 spsk. tørret oregano
Salt og Peber
Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 10 min. Når risonen er færdig hældes vandet fra og der tilsættes 1 spsk. olivenolie, så risonen ikke klistrer. Lad den derefter køle af.
Skær salat, tomater, agurk og rødløg ud og bland sammen med taggiasca-olivenolie, citronolie, salt og peber. Bland derefter salaten sammen med den afkølede risone. Skær fetaen ud og fordel den over salaten sammen med taggiasca-olivenerne. Drys tilsidst med tørret oregano.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.