Melanzane alla parmigiana med Emmerpasta “Risone”

Denne italienske klassiker er altid et hit – og dertil sund og meget velsmagende!

Ingredienser til ca. 4 personer:

300g Øko emmerpasta “Risone”

1 glas Øko Tomatsauce med Basilikum

4 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie m. Hvidløg

2 auberginer

2 mozzarellaoste

1 bundt frisk basilikum

100g revet parmesanost

salt & peber

Fremgangsmåde:

Skær auberginerne ud i 1 cm. skiver, hæld lidt hvidløgsolie over og drys med salt. Bag dem enten i ovnen i ca. 20 min. ved 220 grader eller grill dem i ca 15. min.. Sæt en gryde vand i kog og tilsæt salt. Lad pastaen koge i ca. 10. min. Varm tomatsaucen op under lav varme i ca. 5 min. Skær mozzarellaerne ud i skiver, og læg dem lag på lag med de færdige aubergineskiver, og fordel derefter lidt tomatsauce ovenpå. Bland risonepastaen med hvidløgsolie, salt, peber og basilikumblade og anret auberginerne ovenpå – drys til sidst med parmesanost.

Velbekomme!