Denne italienske klassiker er altid et hit – og dertil sund og meget velsmagende!
300g Øko emmerpasta “Risone”
1 glas Øko Tomatsauce med Basilikum
4 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie m. Hvidløg
2 auberginer
2 mozzarellaoste
1 bundt frisk basilikum
100g revet parmesanost
salt & peber
Skær auberginerne ud i 1 cm. skiver, hæld lidt hvidløgsolie over og drys med salt. Bag dem enten i ovnen i ca. 20 min. ved 220 grader eller grill dem i ca 15. min.. Sæt en gryde vand i kog og tilsæt salt. Lad pastaen koge i ca. 10. min. Varm tomatsaucen op under lav varme i ca. 5 min. Skær mozzarellaerne ud i skiver, og læg dem lag på lag med de færdige aubergineskiver, og fordel derefter lidt tomatsauce ovenpå. Bland risonepastaen med hvidløgsolie, salt, peber og basilikumblade og anret auberginerne ovenpå – drys til sidst med parmesanost.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.