Friteret polenta med stegte portobello-svampe, hvidløgsolie, salvie og pecorino romano

Denne italienske himmerrigs-mundfuld er let at lave og smager bare fantastisk!

Ingredienser ca. 4 personer (2-3 stk. pr. person):

100g polenta (tilbered efter anvisningen på pakken)

4 spsk. Hvidløgsolie (se mere her)

(eller 4 spsk. Taggiascaolivenolie + 1 fed hvidløg, knust)

4 store portobellosvampe

1 bundt frisk salvie

1/2 dl Taggiascaolivenolie Riserva SØLV

50g Pecorino Romano (eller Parmigiano Reggiano)

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Tilbered polentaen efter anvisningen på pakken. Steg den færdiglavede polenta i små portioner på panden i olivenolien. Skær portobello-svampene i grove skiver og steg dem i hvidløgsolie, salvie-blade, salt og peber. Når de små friterede polenta-stykker er sprøde, anrettes de på en tallerken og de færdigstegte svampe anrettes ovenpå og tilsidst toppes de med grove stykker af pecorino romano.

Velbekomme!