Risone-risotto med hestebønner, grønne asparges og timian.

Cremet, rustik emmer-risotto med grønne asparges og hestebønner.

Ingredienser ca. 4 personer:

1 pose Emmerpasta “Risone” 300g

1/2 terning bouillon

1/2 liter vand

1 bundt grønne asparges

200g hvide bønner (klar til brug)

100g parmesanost

2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med hvidløg

1 bundt timian

Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 5 min, så den er al dente. Asparges skæres i 3 cm. stykker og parmesanosten rives. Når risonen har kogt i 5 min. hældes vandet fra og risonen steges i hvidløgsolie sammen med asparges. Derefter tilsættes den færdigblandede 1/2 liter bouillon. Lad retten koge op og tilsæt derefter bønnerne og det meste af parmesanosten (gem lidt til at drysse over retten til sidst). Lad den simre i 5-10, smag til med salt og peber og servér! Drys til sidst med frisk timian og lidt parmesanost.

Velbekomme!