Cremet, rustik emmer-risotto med grønne asparges og hestebønner.
1 pose Emmerpasta “Risone” 300g
1/2 terning bouillon
1/2 liter vand
1 bundt grønne asparges
200g hvide bønner (klar til brug)
100g parmesanost
2 spsk. Ekstra Jomfruolivenolie med hvidløg
1 bundt timian
Salt og Peber
Kog emmerpastaen i rigelig saltet vand i ca. 5 min, så den er al dente. Asparges skæres i 3 cm. stykker og parmesanosten rives. Når risonen har kogt i 5 min. hældes vandet fra og risonen steges i hvidløgsolie sammen med asparges. Derefter tilsættes den færdigblandede 1/2 liter bouillon. Lad retten koge op og tilsæt derefter bønnerne og det meste af parmesanosten (gem lidt til at drysse over retten til sidst). Lad den simre i 5-10, smag til med salt og peber og servér! Drys til sidst med frisk timian og lidt parmesanost.
Velbekomme!
Nødvendige cookies er absolut nødvendige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktioner og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Alle cookies, der muligvis ikke er særligt nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og som bruges specifikt til at indsamle brugerens personlige data via analyser, annoncer, andet indlejret indhold, kaldes ikke-nødvendige cookies.